Καλώς ήρθατε στη Showroom 76. Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση και διανομή γυναικείων ενδυμάτων. Στη Showroom 76 αντιπροσωπεύουμε μερικά από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και εμπορικά επιτυχημένα brands της ευρωπαϊκής αγοράς. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε περαιτέρω τα σήματα στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου μέσω του δικτύου πελατών μας (retailers), οι οποίοι είναι γνωστές boutiques, concept stores, e-shops και boutiques σε δημοφιλή θέρετρα. Η εταιρία μας έχει επίσης συνεργαστεί και με τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα στην Ελλάδα.

Στη Showroom 76 μας διακρίνει το πάθος για τα brands που αντιπροσωπεύουμε και η βαθιά κατανόηση των πελατών μας, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος μεταξύ τους με τον πιο αξιόπιστο τρόπο.

Στη Showroom 76 πιστεύουμε στην έννοια της προσωπικής προσέγγισης με τους πελάτες, η οποία αποτελεί το συστατικό της επιτυχημένης συνεργασίας. Ταυτόχρονα, σεβόμαστε τις ανάγκες του κάθε προμηθευτή και χρησιμοποιούμε την καλή γνώση της αγοράς, ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχή πορεία του κάθε σήματος. Για να διατηρήσουμε τη σωστή εικόνα για τα brands που αντιπροσωπεύουμε, εφαρμόζουμε αυστηρά κριτήρια κατά την επιλογή των καταστημάτων που θα προμηθεύσουμε. Τα καταστήματα πρέπει να είναι σε καλή τοποθεσία, να είναι οικονομικά υγιείς επιχειρήσεις και να δείχνουν την αφοσίωση τους στο σήματα που εμπορεύονται.

IMG 0231
IMG 0240
IMG 0245